Friday, February 27, 2015

Zebra

Well, i hope you all like ZEBRAS!!! I do! I think that they are so interesting!!! :)


Zebra

The zebra is a wild horse and lives in East Africa. Its habitat is the savannas and open forests, in which it spends the entire day grazing. If the weather in summer is too hot, the zebra will rest during the day and nourish itself at night. 

Height: 3.6–5 feet (1.1–1.5 m) at shoulder
Weight: 546–785 pounds (248–357 kg)
Length: 6.6–7.3 feet (2–2.3 m)
Life Span: 10 years
Special Design Feature: The zebra’s stripes make them difficult to see when they venture out to feed and water at dusk. 


I hope you all enjoyed that!!! 








Questions? Comments? I will answer your questions! And i LOVE to here your comments! posted by: Jamie N.

Monday, February 23, 2015

Hippo

Hippopotamus




The hippopotamus is the third heaviest animal in the world (the first being the elephant and the second the rhinoceros). Hippos live in western, central, eastern, and southern Africa.





Questions? Comments? I will answer your questions! And i LOVE to here your comments! posted by: Jamie N.

Tuesday, February 3, 2015

Etsy shop



click above!


My friend has opened a Etsy shop!
Click on the image above to visit it NOW! :)

She sells coasters for ONLY $15.00
Order NOW! :)

Click on the image or THIS link! https://www.etsy.com/shop/AlexaQuinnCrafts?ref=hdr_shop_menu





Leave a comment with your favorite item she sells! :) 






Questions? Comments? I will answer your questions! And i LOVE to here your comments! posted by: Jamie N.

Wednesday, January 21, 2015

Lions!

Don't forget to enter the giveaway going on RIGHT now! Click HERE!


Lion
Known as the “king of the jungle,” the lion is a symbol of strength and is mentioned in the Bible at least 154 times. Jesus is called the “lion of the tribe of Judah,” symbolizing His strength, and one of the most-recognized stories in the Old Testament is Daniel in the lion’s den. Lions once inhabited Europe, southern Asia, central India, and all of Africa. The common perception of the lion is that of the male with his long, dark or light-colored mane.


When hunting, a lion can run a short distance at 40 miles (64 km) per hour, leap 40 feet (12 m), and jump 12 feet (3.7 m) high. These cats hunt at dusk, but the lionesses do most of the work. They surround the prey and drive it downwind to a trap set by the other lionesses. The male lion gets first choice of the kill even though he had no part in bringing it down. After gorging himself, he will allow the others to eat what remains. 



If you have an animal that you would like me to do then clock HERE!